Laitan tänne joitain tietämiäni koodeja kolmoseen, ja kommenteissa saa tietenkin kertoa lisää koodeja, että voin täydentää listaa =) 


Koodi-ikkuna saadaan auki painamalla samaan aikaan nappeja Ctrl, sen yläpuolella olevaa nuolta jonka nimeä en muista, ja C:tä. Huom! Tämä ei välttämättä toimi läppärillä (ystävälläni on kokemusta) ja älä paina C:tä ensin, silloin tämä vain ottaa kuvan. Joillakin koneilla näppäinyhdistelmä täytyy tehdä päävalikossa jotta koodi-ikkuna toimisi.


jokePlease  = Näyttää satunnaisen vitsin (esim. Millä puolella kanaa on eniten höyheniä? Ulkopuolella).

testingcheatsenabled true = Mm. voit muuttaa simisi ystävyyssuhteita hinaamalla palkkia hiirellä, voit postilaatikon avulla saada koko talouden tarpeet täysille ja muuttumattomiksi, tuoda tontille esim jonkun nörtin tai viikatemiehen, voit muuttaa simin työpaikkaa jne. Huom! Ei toimi jos laitat alkuun booltrop -jutun tai mikä se nyt olikaan. Jos laitat koodin jo päävalikossa, voit myös lisätä simin onnellisuuspisteitä pitämällä Ctrl:ää pohjassa samalla kun napsutat hiirellä arkun ja onnellisuuspisteluvun väliä.

kaching = 1000 simoleonia.

motherlode = 50 000 simoleonia.

buyDebug = Ostotilassa voit hankkia esim. valmiiksi täysikasvuisia kasveja, yhteisötonttien esineitä ja sellaisia laatikoita, jotka eivät näy pelitilassa mutta joiden ympärille ilmestyy jtn öttiäisiä.

help = Näyttää suuren osan koodeista, joskin selitykset (tämä koodi tekee sitä ja tätä) ovat englanniksi, eli minä en ymmärrä niistä juurikaan mitään.